Γεωργούλας Κωνσταντίνος

O ΚΩΝ/ΝΟΣ  Δ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ  είναι  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, μέλος ΤΕΕ, Απόφοιτος Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, με μεταπτυχιακές σπουδές σε “PhaseLockedLoopsTechniques” (Thesis). Για ένα χρόνο έκανε πρακτική εκπαίδευση στην Αμερική (ReynoldsMetalsCompany), στις ακολουθιακές γραμμές παραγωγής, Data Acquisition & Industrial Automation.

Διετέλεσε μηχανικός σε μεγάλο βιομηχανικό συγκρότημα πολυεθνικής εταιρίας και μετέπειτα υπεύθυνος σχεδιασμού και εφαρμογής σε εταιρίες υλοποίησης μικτών έργων σαν ProjectManager (εξειδικευμένος χρήστης PRIMAVERA), Μηχανικός Αυτοματισμού για βιομηχανικά έργα (σχεδιασμός PLCnetworks & SCADASystems).

Σαν ελεύθερος επαγγελματίας ενεργοποιήθηκε σε έργα Re-engineering, οργάνωσης και προγραμματισμού παραγωγής (MRP-II, MRP, BOM, PPC, JIT), καθώς και εκπόνηση μελετών διαχείρισης.

Είναι επιθεωρητής συστημάτων ISO (9001, 14001, 18001, 22000, 27001 & 50001).

Σήμερα κύρια ασχολία του είναι τα θέματα ενέργειας και οργάνωσης από το επίπεδο της μελέτης και του TechnologyAuditing, το PowerQuality, μέχρι και την επιλογή και εφαρμογή συστημάτων ορθολογικοποίησης και εξοικονόμησης ενέργειας.